Vi inviger en ny elbilsanläggning i Upplands-Väsby

Här har vi fullföljt vår installation av 8st kraftfulla laddare med vardera en toppeffekt på 11kW åt en nöjd fastighetsägare.

Systemet är utbyggbart i takt med att behovet ökar, genom att applicera fler laddare till befintligt nätverk. Behovet att ladda bilen på arbetsplatsen ökar och ABG erbjuder kommersiellt försvarbara lösningar för både fastighetsägare och företag med personal.

I detta projekt har fastighetsägaren valt en lösning från ABG där han slipper att ta en egen stor investering, och istället har han ett 10-årigt driftsavtal med ABG för den kompletta anläggningen. Med möjlighet att komplettera till fler laddare, eller uppdatera nuvarande utrustning till eventuellt en mer krävande kommande teknik. Vem kan tacka nej till ett sådant upplägg?

Vill du också ha förslag på smarta lösningar för elbilsladdning för fastighet. Eller företagets fordonsflotta och personal? Kontakta Patrick Ramberg på ABG Energy Solutions 0704-344412 eller via info@abg.se