Från slutfört markarbete till driftklar drivmedelsanläggning på två dagar

För denna kund har vi tagit ett helhetsansvar, vi kallar det ABG inklusive allt. Genom avetablering av en äldre anläggning i form av tank i mark, pump och rördragningar till installation av ny oljeavskiljare med skyddade spillzoner och nivåjustering av markytor toppat med ny asfalt. Slutligen har vi sedan etablerat en ny ovanjordsanläggning med diesel och HVO samt AdBlue på den nya plattan. På fundamentet används pumplösning från Tokheim och kortterminal från Codab. 

Visst är det skönt och smart att bara ringa ett företag som håller i trådarna när Du ska etablera eller förändra en anläggning?

Vill du också ha förslag på smarta lösningar för drivmedelsanläggningar? Kontakta Patrick Ramberg på ABG Energy Solutions 0704-344412 eller via info@abg.se