Patrick Ramberg ny medarbetare i ABG-koncernen

Vi hälsar vår nya medarbetare Patrick Ramberg varmt välkommen. Med över 30 år i branschen och genuin kunskap om tillverkning, etablering & projektering av drivmedelsanläggningar tar han nu nästa steg och blir COO för ABG Energy Solutions. 

ABG Energy Solutions är ett affärsområde inom ABG med fokus på publika drivmedelsanläggningar, laddstationer för el- och hybridfordon, samt konsult- och projekteringsuppdrag.

”Vi är genuint glada över att Patrick anslutit till teamet, jag ser med tillförsikt fram emot att vi med Patricks erfarenhet och nätverk i kombination med ABGs långa historia, breda produktportfölj, leveransförmåga och stabila ekonomi förstärker vår roll att vara en långsiktig partner till alla de som behöver etablera nya anläggningar” – säger Fredrik Vojbacke, VD ABG-koncernen, i en kommentar.

”Vår bransch genomgår stora förändringar, ett antal trender spelar in, fordonsflottan konverteras till fossilfria flytande drivmedel, vi får nya tuffare krav på våra anläggningar och vi har i en ökande andel elbilar och hybrider, alla dessa trender måste vår bransch anpassa oss till och göra en affär av – det ser jag verkligen att jag kan bidra med på ABG ” säger Patrick Ramberg.